C’è la neve!

Det har snöat!

I torsdags eftermiddag fick jag höra att det snöade utomhus. Jo, tjena, tänkte jag. Tji fick jag, för när jag kollade ut genom fönstret höll ett vitt täcke på att bildas på marken. Snö i Ticino! Det händer, i synnerhet var snö en självklarhet förr om åren, men förra året var femte mars den enda dagen det snöade här. Nu snöade det inte lite heller, utan det var på den nivån att när jag senare på kvällen körde till Chiasso för innebandyträning, gick det i sextio på motorvägen. Men mysigt är det! Kommande dagar har det varit sol och det känns som riktigt vårväder. Varmt i solen, smältande snö och extremt frisk luft. Om man ska tro väderprognosen blir det strålande sol kommande tio dagar, jag håller tummarna…

2017-01-13 17-34-40 2017-01-13 17-34-50 2017-01-13 17-35-32Det spelar ingen roll hur många gånger jag tittar ut över dessa vyer, blir lika hänförd varje gång.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>