Vackra Lugano

Buonasera!

Efter två hektiska dagar är vi nu inne på vår andra lugnare dag. Igår blev det en promenad genom vackra Lugano, ta en titt på bilderna nedan så förstår ni vad jag menar. Sorengo, kommunen där jag för tillfället bor, ligger på gångavstånd till Lugano, så om jag känner att mitt shoppingbegär behöver stillas finns bland annat Gucci och Louis Vitton nära till hands. Bra om man inte vet vad man ska spendera sina pengar på, liksom… På söndagar är dock allt stängt (inklusive mataffärerna!), så därför kunde jag dock inte inhandla något från de ovan nämnda, mycket prisvärda, affärerna. Rackarns bananer. Får bli en annan dag… 2016-08-21 17-22-492016-08-21 17-22-34LA RAGAZZA HAR PÅ SIG MARINBLÅTT!!!!!!! HERREGUD!!!!!!! Jag förstår att ni är chockade.2016-08-21 17-11-12 2016-08-21 17-11-01
En tunnel i Lugano vars väggar var täckta med dagstidningar.

Idag har jag spenderat dagen i Chiasso tillsammans med Melindetta och Arvido i deras lägenhet. Vi har hunnit med en lite utmanade ”vandring” uppför en schweizisk kulle (med svensk definition var det dock mer än så), samt en promenad genom byns lilla centrum. Värmen är dock påtaglig, efter vårt spatserande krävs nu lite vila och häng i lägenheten. Ikväll är det dags för den andra innebandyträningen, och om ett dygn kommer vi troligen att gå på hockeymatch när Lugano spelar.

Ciao, ci vediamo!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>